Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ann Capri

Komfortabel capri i linblanding. Capribuksen har gylf med glidelås og knapp øverst, to lommer foran, to lommer bak med knapp og glidelås og elastikk nederst på ben. Vevet logo broderi i linning bak.  Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green
449,- før 899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Komfortabel capri i linblanding. Capribuksen har gylf med glidelås og knapp øverst, to lommer foran, to lommer bak med knapp og glidelås og elastikk nederst på ben. Vevet logo broderi i linning bak. 

  Materialer: 52% lin, 48% bomull
  Fargekode: GKJ
  Artikkelnummer: 7237969

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes separat

  Strykes på vrangen

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.