Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Cropped Jeans

Lekker ankellang jeans i lett slitasjevask. Jeansen har smale ben med glidelås og normal livhøyde. Buksen har lommer foran og bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed + Used Blå: Garmentwashed + Used
999,-
 • Lekker ankellang jeans i lett slitasjevask. Jeansen har smale ben med glidelås og normal livhøyde. Buksen har lommer foran og bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 91% bomull, 6% polyester og 3% elastan
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7217868

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.