Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sabine Cropped Bukse

Komfortabel bukse med normal livhøyde og smale ben. Buksen er ankellang og har glidelås nederst . Lommer både foran og bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
 • Komfortabel bukse med normal livhøyde og smale ben. Buksen er ankellang og har glidelås nederst . Lommer både foran og bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 91% bomull, 6% polyester og 3% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7218013

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.