Gå til innhold
Jean Paul Primé

Klaudie Bukse

Farge: Caviar
1 299,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Dressbukse i sigarettfasong med stikklommer og passpolerte baklommer. Tynt stretchstoff i behagelig ullblanding. Knapp foran og beltestropper. Buksen har smal passform, er middels høy på livet og har lengde til rett under ankelen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

 • Materialer: 58% polyester, 29% viskose, 9% ull og 4% spandex
  Artikkelnummer: 7228822
 • Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. Ved prøving av bade- og undertøy, vær vennlig å gjøre dette over ditt eget undertøy, og la hygieneremsen sitte på.