Gå til innhold

Akkurat nå! Handle for over 1000,- og få pakken levert på døren kostnadsfritt!

Avici Collegejakke

Lekker collegejakke i myk bomullsblanding med brodert logo på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Rosa: Fairy Tale Rosa: Fairy Tale Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
749,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Lekker collegejakke i myk bomullsblanding med brodert logo på brystet. Hettejakken lukkes i front med ton i ton glidelås, har hette med snøring, fine detaljer inni nakken og ribkant nederst og på ermet. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 85% bomull, 15% polyester
  Fargekode: MZ1
  Artikkelnummer: 7241666

  Finvask maks 40º;WashNoBleach

  Vaskes separat

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.