Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Vadette Genser

Myk og lett strikkegenser med flettemønster og raglanerm. Genseren har rund hals og ribbestrikkede vrangborder rundt halsen, på ermene, og nederst. Diskret logo nede på side. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange Rosa: Coral Almond Rosa: Coral Almond Gul: QAE Gul: QAE
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Myk og lett strikkegenser med flettemønster og raglanerm. Genseren har rund hals og ribbestrikkede vrangborder rundt halsen, på ermene, og nederst. Diskret logo nede på side. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 40% nylon, 30% mohair og 30% ull
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7234289

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.