Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alita Ullkåpe

Delikat kåpe med hette i myk og lett two-faced ullblanding. Alita ullkåpe har stikklommer i front, bredt integrert belte bak, og er dobbeltspent med ton i ton knapper. Klassisk passform og lengde til under knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
2 499,-
Velg størrelse:
 • Delikat kåpe med hette i myk og lett two-faced ullblanding. Alita ullkåpe har stikklommer i front, bredt integrert belte bak, og er dobbeltspent med ton i ton knapper. Klassisk passform og lengde til under knærne. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 50% ull, 50% polyester
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7234268

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.