Gå til innhold

Akkurat nå! FRI FRAKT

Caprice Dunjakke

90/10 down fill
Velg farge
Grå: Granite Grey Grå: Granite Grey
3 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Akkurat nå: Fri frakt!

Levering på døren

30 dagers returrett

Lun og varm dunjakke i eksklusivt 4 W vindtett stretchmateriale med 10000 mm vannsøyle og 10000 mm pusteevne. Fyll; 90/10 duckdown med fillpower på 700. Jakken har brede tuneller, og er en rett og kort modell med god krage og regulering nederst. Den lukkes med glidelås i front, har to innerlommer og vertikale glidelåslommer. Liten metallbadge på venstre arm og god nakkehempe. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Lun og varm dunjakke i eksklusivt 4 W vindtett stretchmateriale med 10000 mm vannsøyle og 10000 mm pusteevne. Fyll; 90/10 duckdown med fillpower på 700. Jakken har brede tuneller, og er en rett og kort modell med god krage og regulering nederst. Den lukkes med glidelås i front, har to innerlommer og vertikale glidelåslommer. Liten metallbadge på venstre arm og god nakkehempe. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 92%polyester, 8% spandex
  Fargekode: IFK
  Artikkelnummer: 7244169

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Må ikke bløtlegges

  Ikke bruk tøymykner.

  Tørkes på lav varme i tørketrommel med tennisball i minimum 3-4 timer

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

  Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

  Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
  Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.