Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Celine Jacket

Vindtett og vanntett fritidsjakke i ripstop struktur med mykt meshfôr. Jakken har innvendig justering i livet og nederst, fleece i kragen, avtagbar hette og lukkes med glidelås og trykknapper. Tre ytterlommer med vanntette glidelåser og en innerlomme. Tapede sømmer og refleksdetaljer på ermet og bak på ryggen. Vannsøyle 10000 mm, Pusteevne 10000 mvp. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar Grå: IFW Grå: IFW Rød: Summer Fig Rød: Summer Fig Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 499,- før 1 999,-
Velg størrelse:
 • Vindtett og vanntett fritidsjakke i ripstop struktur med mykt meshfôr. Jakken har innvendig justering i livet og nederst, fleece i kragen, avtagbar hette og lukkes med glidelås og trykknapper. Tre ytterlommer med vanntette glidelåser og en innerlomme. Tapede sømmer og refleksdetaljer på ermet og bak på ryggen. Vannsøyle 10000 mm, Pusteevne 10000 mvp.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7236726

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Må ikke bløtlegges

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.