Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Karla Dunjakke

Ultralett dunjakke med avtakbar fuskepels på krage. Denne kan byttes ut med medfølgende hette. Lett, innsvinget fasong for et feminint preg. Glidelåsåpning med refleksdetaljer i sidene, samt frontlommer med glidelås. Jakken har 2-veis glidelås i front. 90/10 andedun. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Brun: Falcon Brun: Falcon
3 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Ultralett dunjakke med avtakbar fuskepels på krage. Denne kan byttes ut med medfølgende hette. Lett, innsvinget fasong for et feminint preg. Glidelåsåpning med refleksdetaljer i sidene, samt frontlommer med glidelås. Jakken har 2-veis glidelås i front. 90/10 andedun. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% nylon
  Fargekode: AN9
  Artikkelnummer: 7228531

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.