Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett
Jean Paul

Karla Dunjakke

Farge: Sky Captain
Før 3 199,- NÅ 1 599,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Ultralett dunjakke med avtakbar fuskepels på krage. Denne kan byttes ut med medfølgende hette. Lett, innsvinget fasong for et feminint preg. Glidelåsåpning med refleksdetaljer i sidene, samt frontlommer med glidelås. Jakken har 2-veis glidelås i front. 90/10 andedun. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

 • Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7228531
 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.