Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Margot Jakke

Kort rutet jakke i myk børstet ullblanding med skjortekrage. Jakken har gildelåslukning, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp og innvendig fôr. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S. Les mer

Trend
Velg farge
Grønn: Black Forest Grønn: Black Forest
2 999,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Kort rutet jakke i myk børstet ullblanding med skjortekrage. Jakken har gildelåslukning, mansjett med splitt og knapp på ermet, brystlommer med klaff og knapp og innvendig fôr. Liten metalllogo nederst og praktisk tricolore opphengshempe inni nakken. Modellen er 180 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 49%ull, 27% akryl og 24% polyester
  Fargekode: GOS
  Artikkelnummer: 7243965

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.