Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Fleurine Maxi Kjole

Lekker blomstret maxi kjole i behagelig materiale med fint fall og v-utringing. Kjolen er fôret, har liten erm, delikate rynkedetaljer i midjen foran og bak og er utskrådd fra livet og ned. Rygglengde 148 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str XS. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
999,- før 1 999,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Lekker blomstret maxi kjole i behagelig materiale med fint fall og v-utringing. Kjolen er fôret, har liten erm, delikate rynkedetaljer i midjen foran og bak og er utskrådd fra livet og ned. Rygglengde 148 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str XS.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7242947

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.