Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Fri frakt til medlemmer kun i dag!
Bli medlem her

Gigi Color Skjørt

Klassisk 5-lommers skjørt i bomullsstretch for god passform og komfort. Det feminine skjørtet har beltehemper, gylf med glidelås og knapp øverst, figurnær passform og lengde til rett over kneet. Logobadge i livet bak og gullfargede detaljer. Lengde 50 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Brun: Nomad Brun: Nomad Hvit: Bright White Hvit: Bright White Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk 5-lommers skjørt i bomullsstretch for god passform og komfort. Det feminine skjørtet har beltehemper, gylf med glidelås og knapp øverst, figurnær passform og lengde til rett over kneet. Logobadge i livet bak og gullfargede detaljer. Lengde 50 cm i str M. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 98% bomull, 2% spandex
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7242924

  Normal maskinvask maks 40º ;WashNoBleach

  Vaskes separat

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.