Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Joanna Kjole

Casual og allsidig kjole med myk, børstet innside. Kjolen har trykk på brystet og stikklommer på hver side av magen. Lett innsvinget modell som rekker til knærne. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
  • Casual og allsidig kjole med myk, børstet innside. Kjolen har trykk på brystet og stikklommer på hver side av magen. Lett innsvinget modell som rekker til knærne. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

    Materialer: 80% bomull og 20% polyester
    Fargekode: IEB
    Artikkelnummer: 7231092

    Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

    Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

    Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

    Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

    Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

    Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

    Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

    Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.