Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Lucia Linkjole

Sommerlig mønstret linkjole med avtagbart knytebelte i midjen. Kjolen har liten krage, stolpe med 5 knapper, fold i ryggen og kort erm med mansjett og to knapper. Ledig passform med buet kant nede og splitt i sidene. Mer

Velg farge
Blå: EOP Blå: EOP
649,- før 1 299,-
Velg størrelse:
 • Sommerlig mønstret linkjole med avtagbart knytebelte i midjen. Kjolen har liten krage, stolpe med 5 knapper, fold i ryggen og kort erm med mansjett og to knapper. Ledig passform med buet kant nede og splitt i sidene.

  Materialer: 100% lin
  Fargekode: EOP
  Artikkelnummer: 7237988

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.