Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett
Jean Paul Primé

Marais Printet Kjole

Farge: Sky Captain
1 699,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Lekker kjole med fargerikt mønster. Strikk i halsringningen gjør at kjolen sitter pent nedsenket på skuldrene. Bred volang øverst. Kjolen er ankellang og har skjult glidelås i siden. Tettsittende passform som faller fint på kroppen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36.

 • Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7231554
 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.