Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marais Printet Kjole

Lekker kjole med fargerikt mønster. Strikk i halsringningen gjør at kjolen sitter pent nedsenket på skuldrene. Bred volang øverst. Kjolen er ankellang og har skjult glidelås i siden. Tettsittende passform som faller fint på kroppen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Lekker kjole med fargerikt mønster. Strikk i halsringningen gjør at kjolen sitter pent nedsenket på skuldrene. Bred volang øverst. Kjolen er ankellang og har skjult glidelås i siden. Tettsittende passform som faller fint på kroppen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7231554

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.