Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marais Printet Skjørt

Mønstret skjørt i omslagmodell med lommer i siden. Skjørtet har en tettsittende passform og rekker til over knærne. Lukkes med skjult glidelås bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Mønstret skjørt i omslagmodell med lommer i siden. Skjørtet har en tettsittende passform og rekker til over knærne. Lukkes med skjult glidelås bak. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 97% polyester og 3% spandex
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7231550

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.