Gå til innhold
Jean Paul Primé

Phyllis Kjole

Farge: Sky Captain
1 699,-
Velg farge
Velg størrelse
 • Produktbeskrivelse

  Elegant kjole i myk blonde med høy bevegelighet. Kjolen holder formen fint og føyer seg lett etter kroppen. Båthals som viser hals og nakke, samt fôret underdel og tubetopp. Blonden er tofarget i sort og marine som gir et fint spill i fargen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

 • Materialer: 67% polyamide, 30% viskose og 3% elastane
  Artikkelnummer: 7228516
 • Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

 • Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgesseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager.
  PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen. Ved prøving av bade- og undertøy, vær vennlig å gjøre dette over ditt eget undertøy, og la hygieneremsen sitte på.