Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Pierette Merino Kjole

Eksklusiv kjole i myk og lett merinoull. Kjolen har halvhøy ribbestrikket hals og smal vrangbord på ermet og nederst. Liten gullfarget metalllogo nede til venstre. Ledig passform som passer de aller fleste. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
1 299,-
Velg størrelse:
 • Eksklusiv kjole i myk og lett merinoull. Kjolen har halvhøy ribbestrikket hals og smal vrangbord på ermet og nederst. Liten gullfarget metalllogo nede til venstre. Ledig passform som passer de aller fleste.

  Materialer: 100% merinoull
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7240103

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.