Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Sidonie Kjole

Komfortabel rutet skjortekjole i børstet 100% bomull med klassisk krage. Flanellkjolen har stolpe med knapper ned til brystet, snøring i midjen, mansjett med splitt og knapp og buet avslutning nederst. Lengde til rett under kneet og diskre metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Jester Red Rød: Jester Red
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Komfortabel rutet skjortekjole i børstet 100% bomull med klassisk krage. Flanellkjolen har stolpe med knapper ned til brystet, snøring i midjen, mansjett med splitt og knapp og buet avslutning nederst. Lengde til rett under kneet og diskre metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: K5X
  Artikkelnummer: 7240255

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.