Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Sidonie Kjole

Komfortabel rutet skjortekjole i børstet 100% bomull med klassisk krage. Flanellkjolen har stolpe med knapper ned til brystet, snøring i midjen, mansjett med splitt og knapp og buet avslutning nederst. Lengde til rett under kneet og diskre metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Rød: Jester Red Rød: Jester Red
499,- før 999,-
Velg størrelse:
 • Komfortabel rutet skjortekjole i børstet 100% bomull med klassisk krage. Flanellkjolen har stolpe med knapper ned til brystet, snøring i midjen, mansjett med splitt og knapp og buet avslutning nederst. Lengde til rett under kneet og diskre metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7240255

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.