Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Zurie skjørt

Tettsittende olaskjørt i mellommmørk vask med volang nederst. Skjørtet lukkes med glidelås og knapp i gylfen og er i kassisk femlommers design. Modellen er 174 cm høy og har på seg str S. Mer

Velg farge
DENIM: Garmentwashed + Used DENIM: Garmentwashed + Used (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Tettsittende olaskjørt i mellommmørk vask med volang nederst. Skjørtet lukkes med glidelås og knapp i gylfen og er i kassisk femlommers design. Modellen er 174 cm høy og har på seg str S.

  Materialer: 99% bomull og 1% elastane
  Fargekode: D04
  Artikkelnummer: 7231524

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.