Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Alita Bluse

Stripete bluse i myk bomullskvalitet. Blusen har rund hals med v-utringning og lukkes med knapper i front og på mansjetter. Rett modell med løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Mer

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue (Utsolgt)
899,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Stripete bluse i myk bomullskvalitet. Blusen har rund hals med v-utringning og lukkes med knapper i front og på mansjetter. Rett modell med løs passform. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7231587

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.