Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Brielle Oxford Skjorte

Tidløs Oxfordskjorte med feminint snitt og lyse knapper med perlemorsfinish. Skjorten har mansjett med splitt og knapp, buet avslutning og brodert ton i ton logo nede til venstre. Et nøkkelplagg i enhver klassisk garderobe. Modellen er 177 cm høy og bruker str S. Les mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
799,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • 100% bomull
 • Tidløs Oxfordskjorte med feminint snitt og lyse knapper med perlemorsfinish. Skjorten har mansjett med splitt og knapp, buet avslutning og brodert ton i ton logo nede til venstre. Et nøkkelplagg i enhver klassisk garderobe. Modellen er 177 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7244160

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.