Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Elle Bluse

Småmønstret bluse med halvhøy krage i lekker viskose med noe stretch. Toppen har diskre glidelås i nakken, buet avslutning nederst og smal mansjett med splitt og en knapp. Sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
349,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Småmønstret bluse med halvhøy krage i lekker viskose med noe stretch. Toppen har diskre glidelås i nakken, buet avslutning nederst og smal mansjett med splitt og en knapp. Sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 98% polyester, 2% elastan
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7239008

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.