Gå til innhold
FORLENGET RETUR T.O.M 10. JAN.
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Manette Mønstret Bluse

Delikat mønstret V-ringet bluse med ballongarmer og en liten mansjett nederst på armen. Blusen har bærestykke med rynker, ledig passform og buet avslutning nederst. Liten logo. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Lilla: Purple Heather Lilla: Purple Heather
899,-
Velg størrelse:
 • Delikat mønstret V-ringet bluse med ballongarmer og en liten mansjett nederst på armen. Blusen har bærestykke med rynker, ledig passform og buet avslutning nederst. Liten logo. Modellen er 179cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% polyester
  Fargekode: MKM
  Artikkelnummer: 7234338

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.