Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Marais Silkebluse

Lekker bluse i en rett, ledig modell med volanger på ermene. Blusen har rund hals og lange ermer med knapp på mansjetter. Blusen er fremstilt av silke og faller fint på kroppen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36. Mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow (Utsolgt)
1 299,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Lekker bluse i en rett, ledig modell med volanger på ermene. Blusen har rund hals og lange ermer med knapp på mansjetter. Blusen er fremstilt av silke og faller fint på kroppen. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse 36.

  Materialer: 100% silke
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7231544

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.