Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Martina Bluse

Klassisk mønstret bluse med skjult frontknepping. Blusen har bærestykke med legg foran og bak, liten ballongerm med mansjett og en knapp. Ledig passform og buet avslutning nede.   Mer

Velg farge
Blå: Peacoat Blå: Peacoat
399,- før 799,-
Velg størrelse:
 • Klassisk mønstret bluse med skjult frontknepping. Blusen har bærestykke med legg foran og bak, liten ballongerm med mansjett og en knapp. Ledig passform og buet avslutning nede.  

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: ENB
  Artikkelnummer: 7237995

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.