Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Albi

Slip-on fulldempet sneakers med snøring og overdel i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon og pulltab bak i tricolore farger. Logo på hælkappe. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
249,- før 499,-
Velg størrelse:
 • Slip-on fulldempet sneakers med snøring og overdel i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon og pulltab bak i tricolore farger. Logo på hælkappe.

  Materialer: Overdel i Interknit materiale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7237931

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.