Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå! FRI FRAKT

Castellane Chunky Sneaker

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 09 - 15 for mer informasjon om lagerstatus og levering.

Akkurat nå: Fri frakt!

Levering på døren

30 dagers returrett

Tidsriktig og lett chunky sneaker med dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle som gir ekstra god komfort. Joggeskoen er i imitert skinn med tøffe detaljer i PU og neopren og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe. Les mer

 • Tidsriktig og lett chunky sneaker med dobbeldemping i form av en perforert dempet innersåle og fulldempet yttersåle som gir ekstra god komfort. Joggeskoen er i imitert skinn med tøffe detaljer i PU og neopren og har snøring for individuell tilpasning. Logo på tunge og praktisk pulltab på hælkappe.

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 603
  Artikkelnummer: 7242780

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling.

  Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.

  Hjemlevering samme dag med PorterBuddy for Oslo & Omegn* - Frakt 89,-
  Levering på døren med hjemlevering fra PostNord - Frakt 89,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.