Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Coin Sandal

Lekker sandal med såle i jute og kork. Sandalen har remmer med små gullfargede studs og regulerbar ankelstropp i lær. Innersålen er polstret for ekstra komfort. Kilehæl med platå foran gir god stødighet. Hælhøyde bak er 7,5 cm. Mer

Velg farge
Brun: Cocnac Brun: Cocnac
599,-
Velg størrelse:
 • Lekker sandal med såle i jute og kork. Sandalen har remmer med små gullfargede studs og regulerbar ankelstropp i lær. Innersålen er polstret for ekstra komfort. Kilehæl med platå foran gir god stødighet. Hælhøyde bak er 7,5 cm.

  Fargekode: 610
  Artikkelnummer: 7233998

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.