Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Curel Vinterboots

Tøff ankelboot med glidelås i front og innvendig fôr. Vinterskoen har i tilegg en innvendig glidelås og grov yttersåle som gir god stabilitet til foten. Pulltab på tunge og hælkappe. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Tøff ankelboot med glidelås i front og innvendig fôr. Vinterskoen har i tilegg en innvendig glidelås og grov yttersåle som gir god stabilitet til foten. Pulltab på tunge og hælkappe.

  Materialer: Skinnimitasjon
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241005

  Tåler ikke vask.

  Kan tørkes av med en fuktig klut

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.