Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Elodie Sandal

Klassisk sandal med detaljer i jute og kork. Sandalen har en trykknapp på den regulerbare stroppen som gjør at ankelremmen enkelt kan åpnes og lukkes. Innersålen er polstret for ekstra komfort. Kilehæl med platå foran gir god stødighet og effektiv hælhøyde på 5 cm. Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy (Utsolgt)
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Klassisk sandal med detaljer i jute og kork. Sandalen har en trykknapp på den regulerbare stroppen som gjør at ankelremmen enkelt kan åpnes og lukkes. Innersålen er polstret for ekstra komfort. Kilehæl med platå foran gir god stødighet og effektiv hælhøyde på 5 cm.

  Materialer: Tekstil
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7233997

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.