Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Tartonne Bikerboot

Tøff bikerstøvlett i semsket skinn med lav hel og pyntespenne på yttersiden. Den komfortable støvletten har mykt flisfôr, praktisk glidelås på innersiden og kraftig yttersåle som gir god stabilitet til foten. Ton i ton logo på siden. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:
 • Tøff bikerstøvlett i semsket skinn med lav hel og pyntespenne på yttersiden. Den komfortable støvletten har mykt flisfôr, praktisk glidelås på innersiden og kraftig yttersåle som gir god stabilitet til foten. Ton i ton logo på siden.

  Materialer: Semsket skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241014

  Tåler ikke vask.

  Bruk skopleie beregnet på semsket skinn

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.