Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Tristrap 2 Sneaker

Klassisk sneaker med tre borrelåser og delikate pyntedetaljer på oversiden. Den komfortable joggeskoen er laget i slitesterkt allværsmateriale og har myk hvit yttersåle. Logo på hælkappe. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
599,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk sneaker med tre borrelåser og delikate pyntedetaljer på oversiden. Den komfortable joggeskoen er laget i slitesterkt allværsmateriale og har myk hvit yttersåle. Logo på hælkappe.

  Materialer: Tekstil i allværsmateriale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7240814

  Tåler ikke vask.

  Tørkes med våt klut

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.