Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Adalicia Ryggsekk

Flott canvas ryggsekk som er vasket hardt for å få en trendy look. Ryggsekken har justerbare PU hemper med trykknapper på lokket og på frontlommen som også har glidelås. En romslig sekk med innvendig PC lomme, en glidelåslomme og justerbar snøring i åpningen. Ryggen er polstret for økt bærekomfort. Jean Paul gummilogo foran. Mål: Lengde 45cm, bredde 28cm, dybde 17cm Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt)
699,- før 999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Flott canvas ryggsekk som er vasket hardt for å få en trendy look. Ryggsekken har justerbare PU hemper med trykknapper på lokket og på frontlommen som også har glidelås. En romslig sekk med innvendig PC lomme, en glidelåslomme og justerbar snøring i åpningen. Ryggen er polstret for økt bærekomfort. Jean Paul gummilogo foran. Mål: Lengde 45cm, bredde 28cm, dybde 17cm

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7236713

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.