Gå til innhold

Constance Lue

Klassisk ribbestrikket beanie i myk ullblanding med oppbrett. Den behagelige luen kommer i friske farger og har diskré gullfarget metalllogo i front. Les mer

Velg farge
Rød: Tigerlily Rød: Tigerlily Rosa: Fairy Tale Rosa: Fairy Tale
279,- før 399,-
Velg størrelse:
 • Klassisk ribbestrikket beanie i myk ullblanding med oppbrett. Den behagelige luen kommer i friske farger og har diskré gullfarget metalllogo i front.

  Materialer: 50% ull, 50% akryl
  Fargekode: K3K
  Artikkelnummer: 7241848

  Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Må ikke vris

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.