Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

La Plage Bag

Klassisk og romslig strandbag i bomullscanvas med solide bærestropper. Bagen har innvendig glidelåslomme, stor utvendig lomme med logo. Bagen kan lukkes med trykknapp og karabinkrok på toppen. Høyde 38 cm og vidde 63 cm med mulighet for innstramming. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
699,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 01 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dagers returrett

 • Klassisk og romslig strandbag i bomullscanvas med solide bærestropper. Bagen har innvendig glidelåslomme, stor utvendig lomme med logo. Bagen kan lukkes med trykknapp og karabinkrok på toppen. Høyde 38 cm og vidde 63 cm med mulighet for innstramming.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7233150

  Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 5 virkedager og koster 59,-.
  Levering på døren med Hjemlevering fra Postnord - Frakt 99,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 30 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy, dersom forseglingen er brutt.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.