Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Lisa Skinnhanske

Lekker skinnhanske i en komfortabel kombinasjon av semsket mykt lammeskinn og partier med ribbestrikket ull. Hansken har detaljsømmer på oversiden, fôr i ull-cashmere og diskre gullfarget knapp ved håndleddet.. Les mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
249,- før 499,-
Velg størrelse:
 • Lekker skinnhanske i en komfortabel kombinasjon av semsket mykt lammeskinn og partier med ribbestrikket ull. Hansken har detaljsømmer på oversiden, fôr i ull-cashmere og diskre gullfarget knapp ved håndleddet..

  Materialer: 100% saueskinn
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7240761

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.