Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Talia Bag

Sommerlig veske i 100% bomull med mørkeblå bærehåndtak. Vesken er romslig, lukkes med trykknapp og har en innerlomme med glidelås. Liten logo i front. Høyde: 34cm, Bredde: 37cm Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt) Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow (Utsolgt)
249,- før 499,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk. Kontakt kundeservice på 22 54 57 00 mandag - fredag kl. 08 - 16 for mer informasjon om lagerstatus og levering.
 • Sommerlig veske i 100% bomull med mørkeblå bærehåndtak. Vesken er romslig, lukkes med trykknapp og har en innerlomme med glidelås. Liten logo i front. Høyde: 34cm, Bredde: 37cm

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7237965

  Tåler ikke vask.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi per nå ikke har retur i butikk på varer du har kjøpt i nettbutikken.

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.