Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Unice Toalettmappe

Lekker og praktisk toalettmappe i vasket bomull. Den romslige toalettmappen har fine kontrastdetaljer, glidelåsåpning på toppen og to innerlommer. Kommer i delikate farger og har gullfarget diskre metallogo i front. Lengde: 26cm Bredde: 10cm Dybde: 20cm Les mer

Velg farge
Blå: Chambray Blue Blå: Chambray Blue Rosa: Azalea Rosa: Azalea
249,- før 499,-
Velg størrelse:
 • Lekker og praktisk toalettmappe i vasket bomull. Den romslige toalettmappen har fine kontrastdetaljer, glidelåsåpning på toppen og to innerlommer. Kommer i delikate farger og har gullfarget diskre metallogo i front. Lengde: 26cm Bredde: 10cm Dybde: 20cm

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Fargekode: MQS
  Artikkelnummer: 7240809

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Jean Paul tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Jeanpaul.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Merk at vi ikke har retur i butikk på varer kjøpt på nett. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Jean Pauls kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.jeanpaul.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.