Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

5 måter å bruke den hvite skjorten på

Se hvordan it-jentene styler det klassiske plagget.

Få plagg kan måle seg med den hvite skjorta når det kommer til anvendelighet. Den løfter hverdagsantrekket, og sklir galant inn i jobb-garderoben.

Det crispy, hvite bomullsstoffet står perfekt til andre materialer som skinn, strikk og denim, og gjør seg like godt til sterke mønstre og farger som til mer nøytrale plagg.

Med andre ord er den hvite skjorta en av perlene i garderoben – en slags trofast venn som du alltid kan ty til når du ikke aner hva du skal ha på deg.

For at du skal få inspirasjon til hvordan du kan bruke plagget på nye måter i høst, har vi samlet våre gatemotefavoritter som illustrerer at dette plagget byr på et hav av muligheter. Her er fem av dem:

1. Over en hvit pologenser

Nå som det blir kjøligere i luften kan du forlenge skjortesesongen ved å bruke en polo eller en tynn ullgenser under. Pologenseren er virkelig tilbake i motebildet, og gjør antrekket både elegant og trendy. Knepp opp skjorta, slik at høyhalseren synes, og marker den gjerne med smykker – slik som blogger Helena Bordon gjør her.

Klassisk Oxford-skjorte med feminint snitt, liten krage og knapper i perlemorsfinish

Pologenser med høy hals

Foto: Getty Images

2. Marker midjen med et bredt belte

Synes du skjorten blir for løstsittende, kan du markere midjen med et bredt magebelte. Skal du for eksempel rett fra jobb til fest, vil et kult belte à la dette som moteblogger og modell Alexandra Lapp bruker, gjøre deg festfin på et blunk.

Klassisk skjortebluse i viskose med løs passform.

Foto: Getty Images

3. Avslappet med track-bukser til

Track-suiten fra 90-tallet er tilbake for fullt, og en avslappet hvit skjorte er den perfekte overdelen til den kule, løstsittende buksa. For å skape en kul look, kan du putte skjorta tilfeldig ned i bukselinningen, brette opp ermene og la de øverste knappene være åpne slik at skjorta trekkes litt over skuldrene, sånn som her:

Hvit skjorte med oversized passform, og litt mer lengde bak enn foran

Foto: Getty Images

4. Til et kort skinnskjørt

Den klassiske herreinspirerte skjorta skaper en spennende kontrast til et miniskjørt i skinn. Knepp skjorten helt opp i halsen, la ermene flagre, og ha skjørtet over. Dette antrekket blir aldri utdatert, og passer i de fleste anledninger. For å skape en ekstra kontrast til den sofistikerte skjorta, kan du velge et skjørt i imitert slange- eller krokodilleskinn, slik DJ Chelsea Leyland har gjort her.

Skjorte i behagelig stretchmateriale med normal passform

Foto: Getty Images

5. Under en tykk ullgenser

Lag på lag med romslige plagg er både superbehagelig, varmt og ser unektelig veldig kult ut. Bruk en stor strikkegenser eller en collegegenser over skjorta, og variere med jeans, løse kulotter, skinnbukser – eller så kan du forlenge sesongen til skjørtet, nå som du er varm og god på overkroppen. Motepersonlighet Jasmine Sewell har valgt en lyserosa strikkegenser over en oversized skjorte, og stylet det med jeans og pumps. Sistnevnte blir virkelig prikken over i-en i et ellers avslappet antrekk.

Foto: Getty Images