Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Pakk den perfekte feriekofferten

Sikter du mot strand eller storby, hytta eller seilbåten i sommer? Uansett hvilke ferieplaner du har, vet vi hva du bør ta med deg!

Sofistikert på stranden

Luftige materialer, romantiske kjoler og feminine sandaler er dine beste venner i sydlige kyststrøk.  

Noe av det deiligste med å reise på strandferie er at du kan gå kledd i bekvemme og nydelige sommerklær fra morgen til kveld. Blondebluser, flagrende kjoler og skjørt, friske farger og pene shortser fungerer like bra under parasollen som på en uteservering etter solnedgang, og gjør det derfor enkelt å pakke lett. Bonusen er dessuten at alle disse plaggene matcher palmer og paraplydrinker perfekt!  

Strandtur med sommerklær

Hvit blondebluseGul t-skjorteMaxikjole med blomstermønsterEspadrillos-sandalerMørkeblå shorts med høyt livFargerik strandbagBlondeskjørt med blomstermønster

 Tips! Bruk en strandveske som håndbagasje på flyet, så sparer du enda mer plass i kofferten.  

Stilig i storbyen

Skal du feriere i asfaltjungelen, bør du pakke både praktisk og klassisk.

På urbane turer er det gjerne to stiler som gjelder: En for sightseeing og utflukter på dagtid, og en for utelivet om kvelden. Se derfor til at du har med deg gode sko og fleksible plagg som egner seg for både byvandring og museumsbesøk, og noen mer elegante antrekk i tillegg. Husk at mange restauranter og barer opererer med dresscode, så et par hæler og en fin kjole er et must.

Storbyferie og antrekkene du trenger

Hvit- og blåstripete omslagsbluseRosa bomullskjoleBlå sneakersBlå shorts i bomullsstretchMarineblå ryggsekkSvarte sandaler

Tips! Vil du unngå å bruke ferien til å stryke klær? Heng kjolene og blusene dine på badet mens du dusjer! Dampen fra det varme vannet bidrar nemlig til å rette ut skrukker.

Landlig luksus

Late dager på hytta nytes best i komfortable klær – som også får deg til å føle deg sommerfin!

Få ting er så herlig som å tilbringe sommeren på et landsted, og endelig få tid til å lese bøker, plukke blomster og spille kort. Men selv om tempoet skrus helt ned og alle former for kleskoder er milevis unna, trenger du ikke å file ned på stilen av den grunn. Myke bomullsskjørt og fjærlette linbluser er vel så behagelige som joggedressen, og en flott ullgenser danker lett ut den gamle nuppete fleecegenseren på kveldstid.  

 Feriekoffert til hyttetur

Strikket genser med sløyfebånd / Denimfarget kjole med volanger / Lyseblå t-skjorteRosa linbluseHvitt blondeskjørt i bomull / Blå tøyskoMønstret skjerf i bomull og silkeBlå bomullsshorts

Tips! Ta med deg en ullstrømpebukse i bagen. Da kan du sitte på verandaen i skjørt eller kjole hele kvelden – selv om det skulle bli kjølig.

Fasjonabel til sjøs

Skal du på båtferie i sommer, er det ingenting som hindrer deg fra å kaste loss med stil!

Den maritime stilen er en tidløs klassiker både på vann og på land. Aller best gjør den seg naturlig nok i sitt rette element: på bøljan blå, med vind i håret og måkeskrik i det fjerne. Paletten i blått og hvitt og de klassiske stripene er både delikat og anvendelig, og med et knippe svale sommerplagg og en varm vindjakke er du rigget for både soltimer på dekk og kjølige strekninger på åpent hav.

Ferieplagg til båtturen

Vindtett fritidsjakke / Stripete bomullskjole / Maritim strandbagHvit t-skjorte med volangerGule tøysko med sløyfeSmalstripet shorts i bomullsstretch

Tips! Pakk med deg håndvaskemiddel slik at du kan vaske enkeltplagg etterhvert som de blir skitne. Da kan du dra med mindre bagasje – i tillegg til at du kan bruke favorittkjolen din igjen og igjen.

Bonnes vacances