Gå til innhold

Jeanpaul.no feirer 4 år! -30% til medlemmer! 

I feriekofferten til Kaja-Marie

Vi fikk ta en sniktitt på sommerplaggene- og planene til blogger og influencer Kaja-Marie.

 

Hva gir deg den ultimate sommerstemningen?

– Duften av solkrem gir uten tvil sommerstemning, i tillegg til duften av grill. Og fuglekvitter, det må man ikke glemme! Da smiler jeg fra øre til øre, og kjenner at sommeren virkelig er her.

Hvilke planer har du for sommeren?

– Jeg skal først og fremst gifte meg i juni – iiik! Bryllupet skal være i Italia, så da kommer vi til å tilbringe litt over to uker der. Utover det planlegger vi to uker i juli hjemme i Fredrikstad med familie. Med mindre det regner – da hopper vi på første fly til Hellas. I tillegg skal vi nyte seine sommerkvelder med grilling og kos, både med venner og familie.

Hva gleder du deg aller mest til å kle deg i når temperaturene stiger?

– Jeg elsker å kle meg i feminine, fargerike kjoler og skjørt. Det er så lett å slenge på seg med et par sandaler eller sneakers, og kan brukes både til hverdags og fest.

Hvilke plagg fra Jean Paul blir med i kofferten på årets sommerferie?

– Den stripete badedrakten med sommerlige sandaler er perfekte til strandferien. Skoene er enkle å ta av og på, og badedrakten er like fin til et skjørt eller en shorts som den er til å bade i. Kjoler er som sagt en favoritt som jeg elsker å valse rundt i, så både den lange røde og den lyseblå hverdagskjolen er perfekte. Denimshorts er alltid et must på reise, og de stripete buksene er perfekte til dager hvor man skal ut på en lunsj eller titte rundt i byen.

 

Hva klarer du ikke å leve uten i sommermånedene?

– Is! Er det lov å si? Ha, ha! I tillegg til en god bok, solkrem, masse vann og limonade. Jeg elsker limonade!

Hvilket tilbehør skal du bruke denne sesongen?

– Det kommer nok til å gå mye i hårspenner, hatter og stråvesker. Det enkle tilbehøret gjør så mye med antrekket.

Hva er ditt favorittsted i Oslo om sommeren?

– Jeg trives veldig godt i bakgården hjemme på Tøyen eller i en park i nærheten, så fremt det ikke er altfor varmt. På varmere dager drar jeg som regel til Bygdøy for å bade og slappe av.

Hvis du kun fikk lov til å investere i ett plagg denne sommeren – hva ville det vært?

– En lett, fargerik og feminin sommerkjole med snøring i livet.

Hva er den ultimate sommerlåta?

– Jeg tror faktisk det må være Thomas Ledin sin Sommaren är kort. Pappa har alltid spilt den hver sommer. Sangen gikk på repeat både i båt og på hytte, så når jeg hører den får jeg skikkelig sommerstemning og alle barndomsminner kommer tilbake.

Hvis du kunne dratt hvor du ville i sommer, hvilken destinasjon ville du valgt?

– Om vi får samme været som i fjor her i Norge, ville jeg uten tvil blitt hjemme. Aller helst ville jeg feriert på Hvaler eller i Fredrikstad, hvor det er ekstra koselig når været er på topp. Det finnes ikke noe bedre enn en god sommer i Norge!

 

SHOP THE LOOK

Bonnes vacanes