Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering på døren!
Handle for over 1000,- og få fri frakt

Fjellvettregler for moteløver

Her er hva du bør pakke med deg for å sikre både komforten og stilen til fjells.

1

Hold varmen og stilen med en fin, tynn ullgenser

Enten du skal gå en langrennstur, stå på slalåm eller snowboard eller har planer om å sitte mest i solveggen, trenger du klær som holder deg varm. Disse plaggene må imidlertid ikke være så tjukke og tette at du blir svett og klam. Det beste er å bruke tynne ullplagg innerst. Ull frakter fuktighet bort fra kroppen, samtidig som det holder deg god og varm. Og det skader selvfølgelig ikke å gå for en ullgenser som er såpass fin at du kan bruke den ellers også.

Strikkegenser i 100% lammeull. Like praktisk under anorakken som den er fin til jeans eller skjørt i hverdagen. Kr 899

Shop Nå
Juliette genser 1199,-
2

Gå for en 90-tallsinspirert look på afterski

Afterski hører påskefjellet til. Her blir det gjerne folksomt og festlig, og som i alle tilfeller som byr på dansing og nye bekjentskaper vil vi gjerne ta oss godt ut. Når du skal kle deg for afterski bør du tenke funksjonelt og fasjonabelt. Og vil du følge trendbildet i år, bør du gå for noe retroinspirert.

Skibuksa beholder du gjerne på, men topp den med en behagelig og frisk genser – som denne 90-tallsfavoritten fra arkivet. Collegegenseren så første gang dagens lys i 1991 og nå er den relansert. Denne godbiten gjør seg utmerket til rosenrøde kinn og passer like godt på påskefjellet som til svale sommerkvelder.

Unisex hettegenser i 100% bomull. Kr 999

Les også: Denne genseren gjør comeback

Shop Her
Archive hettegenser 999,-
3

Følg trelagsprinsippet

Trelagsprinsippet går ut på at man skal kle seg i tre plagg med ulike egenskaper, og på den måten unngå å svette nevneverdig eller bli kald. Det innerste laget er helst tynn ull, det mellomste laget kan gjerne være en tynn dunjakke, og det ytterste en vindtett og vannavstøtende jakke. Er du lur, velger du fine varianter av alle disse plaggene, slik at du er like fjong og fin om sola plutselig varmer og du må skrelle av et lag eller to.

Kul lightweight dunjakke. Perfekt som varmeforsterker under en skalljakke til fjells eller alene i byen. Bonus at den veier lite og tar minimalt med plass i bagen! Kr 2.299

Shop her
Aija Lightweight Jakke 2299,-
4

Ta med trendy tilbehør til topplokket

En fin lue og et par kule solbriller gjør mer enn å holde deg varm på ørene og beskytte øynene mot den sterke påskesola. De piffer også opp fjellantrekket! Så se til å pakke med deg en myk lue – gjerne i en sterk farge, og et par briller som sitter og beskytter godt.

Ribbestrikket lue i myk ullblanding som sørger for at du synes i bakken. Kr 399

Shop her
Constance Lue 399,-
5

Ta med nødvendig utstyr – til huden

Mange ser sitt snitt til å få litt etterlengtet farge i påsken, men glem for all del ikke solkremen! Solen er sterkere på fjellet og reflekteres attpåtil i snøen, så en solfaktor for fjeset med SPF 30-50 er et must. Velg gjerne en variant som inneholder både UVA- og UVB-filter, så beskytter du huden mot både forbrenning og rynker.

Ta også gjerne med deg en deilig ansiktsmaske og en hårkur som du kan ta i badstuen. Få ting er så deilig som litt hjemmespa etter en lang dag ute!

Romslig og fin toalettmappe med plass til alt du trenger til et mini-spa på fjellet. Kr 499

Shop her
Lula Makeup Bag 499,-
6

Myke plagg må med

Selv om du forhåpentligvis skal tilbringe mesteparten av tiden utendørs i påsken, blir det garantert også tid til noen avslappende timer på sofaen eller foran peisen. Og da kommer du til å ville ha på deg myke, behagelige plagg som gjør det ekstra lett å kose seg.

Behagelig sweat pant i myk bomull. Kr 499

Shop her
Alvia Joggebukse 699,-
7

Husk halsen

Påsken er sen i år, noe som betyr at vi kan forvente behagelige temperaturer på fjellet. Dermed trenger du trolig ikke å pakke deg inn i altfor varme materialer – men du gjør lurt i å beskytte halsen mot vær og vind. Et tynt skjerf eller en bandana kan være nok for å holde forkjølelsen borte, og er i tillegg et friskt tilskudd til antrekket. På toppen av det hele fungerer det også utmerket som hårbånd på afterski. Vinn-vinn!

Supersøt bandana i bomull. Kr 299

Shop her
Polkadot Bandana 499,-