Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Fri frakt kun denne helgen! Få pakken levert på døren. 

TINGENE VI ØNSKER OSS TIL VALENTINES DAY

Søndag 14. februar er det Valentines Day og her er noen gode gavetips.

Butikkene begynner å bugne av blomsterbuketter og hjerter, og hva er vel hyggeligere enn å både gi og få en liten oppmerksomhet på Valentinsdagen?
Et koselig kort, en myk genser å pakke seg inn i, middagsdate, frokost på døren eller i sengen, eller en annen hyggelig overraskelse hadde gjort seg!

1.

Et mykt skjerf

Gi kjæresten din et deilig skjerf som hun kan bruke hver dag mens hun tenker på deg. Både stilsikkert og perfekt til jobb eller hverdags. 

Et mykt skjerf
Claire linskjerf
2.

The Perfect Tee

T-skjorter får vi aldri nok av og hvor digg er det ikke å finne den perfekte passformen? En viktig hverdagsklassiker som er helt perfekt og passer til alt i garderoben så sikrer du deg at han alltid tenker på deg i hverdagen.  

The Perfect Tee
Loup T-skjorte
3.

Everyday essential

Nei, det er ingen klisjé - spander kvalitetstid på hverandre! Når var sist du og kjæresten din var alene sammen, uten barn, hund, serie, eller film og bare pratet sammen og nøt hverandres selskap? Overrask med en å lage middag og kjøp antrekket som hun kan både bruke til kvelden, og alle hverdagene fremover. 

Everyday essential
Deja kjole
4.

Vesten

Vi vil kle oss lag på lag med vesten nå som det straks blir mildere ute - helt perfekt nå i overgangen fra vinter til vår! Bonus! Gaven som han elsker og som du kan låne selv innimellom? Vinn-vinn spør du oss.

Vesten
Dette ønsker vi oss til Valentines Day
Gavetips

til henne

Gavetips

til han

.

Ikke medlem­
i vår kundeklubb?

Meld deg inn i dag og få vite om nyheter, rabatter og vær først ute med det siste. Abonner nå