Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Levering helt hjem!

Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Her er farsdagsgavene som varer

Gi pappa noe som er i like prima kvalitet som ham!

Dagen hvor fedre skal hylles er rett rundt hjørnet, og selv om pappa helt sikkert er fornøyd med å få en klem, sms, eller kaffekopp på senga, så er det ekstra hyggelig å slå til med en gave.

De aller fleste menn er ikke storshoppere når det kommer til klær og tilbehør, så her har du en gyllen mulighet til å komme på banen med noe far faktisk trenger. Og det aller beste, både for pappa og planeten, er jo om du kan gi noe han kan ha glede av, i lang tid. Et godt tips er å gå sammen med søsken eller mor for å spleise på ett plagg av høy kvalitet ­– fremfor at dere ender opp med å kjøpe hver deres billigvariant, som risikerer å være ute av drift innen neste farsdag.

10 gavetips til pappa av prima kvalitet - uten at du må blakke deg helt!
1.

Topp for topplokket

Hjelp pappa med å holde seg varm på ørene! Denne lua er laget av 100 prosent myk ull, og klør ikke. Den passer like godt på søndagstur eller på ski i marka, som på vei til jobb, og finnes i to lune høstfarger: grønn og rust-oransje.
Topp for topplokket
Rascal Beanie
2.

Praktisk og praktfullt

Et ullskjerf har flere funksjoner. I tillegg til å varme godt, løfter det også antrekket! Og kjøper du et av høy ullkvalitet, holder det seg flere sesonger uten å nuppe. Dette skjerfet er produsert i Italia, av myk og behagelig ull. Stilmessig er det tidløst og klassisk, samtidig som det tilfører litt friske farger i garderoben til far.
Praktisk og praktfullt
Colombain Skjerf
3.

Orden i sakene

Alle som har vært ute på reise mer enn én gang, vet verdien av en praktisk og oversiktlig toalettmappe. For er det noe bad på hotellrom nesten alltid mangler, så er det hyller og skapplass – slik at man ofte blir tvunget til å måtte plassere toalettmappen på baderomsgulvet. Løsningen er en toalettmappe som kan brettes ut og henges opp! Med en sånn en unngår ikke bare far at toalettmappen blir våt og skitten av å måtte stå på gulvet – han får også veldig mye bedre oversikt over sakene sine!
Orden i sakene
4.

Ribbestrikket redning

Ikke alle synes ull er gull, og for de mer varmblodige fedrene kan en lue i bomull være en sikker vinner. Denne finnes i fire farger, og har en klassisk fasong som passer til de fleste antrekk og anledninger.
Ribbestrikket redning
Rascal Beanie
5.

Den mykeste gaven av alle

Hvis du tror at boxere er en kjedelig gave, må du tro om i igjen! For det gjelder i alle fall ikke hvis du går for en boxer i bambus – et materiale så mykt og behagelig mot huden at far antagelig kommer til å ville bytte ut hele undertøysskuffen sin hvis han først får prøvd én. (Og da vet jo du, beleilig nok, hva du kan gi ham til både jul og bursdag også!)
Den mykeste gaven av alle
Bamboo Boxer
6.

Luftig luksus

En håndfull hvite t-skjorter er et must i enhver pappa-garderobe! De passer til absolutt alt, og er like fine å bruke til jeans som under skjorta eller blazeren. Denne varianten er i en myk bomullskvalitet, og har rund hals og god passform.
Luftig luksus
basic T-Skjorte
7.

Vintercapsen

Mange menn elsker caps, og synes det er en smule vemodig å måtte pakke den bort når gradene kryper nedover. Her er imidlertid løsningen for alle fedre som nødig vil ta farvel med capsen om vinteren: Denne varianten er nemlig laget av ull og polyester, og kan derfor fungere som et godt alternativ til lue. Stoffet gir også capsen et mer eksklusivt preg, slik at den kan passe til mer enn bare fritidsgarderoben.
Vintercapsen
Ribery Ullcaps
8.

Slip-in i vintersesongen

La far få en myk overgang til vinteren med disse slip-in-tøflene i mykt saueskinn! Perfekt for lange søndagsmorgener, på hytta, og ikke minst i juleferien! Varme føtter for the win!
Slip-in i vintersesongen
Pantouflight Tøfler
9.

Et friskt pust

En collegegenser laget i god bomullskvalitet kan passe like godt i sofakroken en søndag som til chinos eller jeans på jobb. Denne fargen blir man skikkelig glad av, og har du en litt kul pappa så kan denne falle i smak hos ham også. Også kan jo du låne den når du er på besøk!
Et friskt pust
Tommy Sweat
10.

En skikkelig go’ing

Myke skjorter med god passform får man ikke nok av! Denne blåmønstrede varianten passer godt til høsten, og er like fin på jobb som til fritiden.
En skikkelig go’ing
kendy Skjorte