Gå til innhold

Levering på døren! Handle for over 600,- og få fri frakt.

Lette sommerklassikere

Klassiske alternativer som det er verdt å investere i til varme sommerdager.

Nå som sommervarmen virkelig er her kan det være utfordrende å finne det rette antrekket. Jean Paul har luftige plagg i naturlige kvaliteter som fungerer like bra på ferie, en dag på jobben eller til en fin middag. Vi viser deg hvordan du kombinere en dresset stil med varme dager.

Herre

Sommerens favoritter

Piqué

Avslappet klassiker

En piquéskjorte med polokrage er det perfekte plagget i sommer. Denne sesongens piqué er lett å style og passer fint til shorts eller chinos. Den er perfekt på varme dager, men er også fin å ha under en genser på kjøligere dager. Velg mellom flere fristende farger og gode kvaliteter som myk jersey, behagelig bomull og god stretch.
Avslappet klassiker
Pique til herre
Skjorte

Tidløs stil

En kortermet skjorte med spennende mønster løfter antrekket i hverdagen. Ønsker du et mer pyntet uttrykk er kortermet skjorte perfekt i varmen. Kombiner gjerne skjorten med elegante chinos for en klassisk look.
Tidløs stil
Skjorte herre
Linskjorte

Luftig kvalitet

Lin er en sval og pustende kvalitet, og en klassisk linskjorte er derfor perfekt på varme sommerdager. Velg blant flere friske farger denne sesongen. Skjorten kan fint brukes til flere anledninger, som en middag ute eller en avslappet lunsj med venner.
Luftig kvalitet
Linskjorte til herre
T-skjorte

Effortless cool

En klassisk t-skjorte er aldri feil på varme dager. Denne sesongen kan du velge mellom flere fristende sommerfarger, som solgul og gressgrønn, i behagelig bomullskvalitet. T-skjorten er enkel å dra på seg på stranden eller når du er på farten. Den setter lett litt farge på antrekket.
Effortless cool
T-skjorte herre