Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn forhandler
Rask levering Gratis retur 30 dager åpent kjøp

Hold varmen i høst

Det er en spesiell følelse når høsten endelig er kommet. Overraskende nok litt deilig at det blir kjøligere ute og vi endelig kan bytte ut garderoben. For mange er høsten en favorittårstid å kle seg - det er den for oss også!

Myke og deilige strikkegensere er alltid en sikker vinner når den kalde årstiden kommer.

Høstens deiligste ull

Merinoull er kjent som den fineste og mykeste ullen, dette er altså en stor favoritt hos mange. Det myke materialet føles lett og behagelig mot huden og varmer godt når de kjølige høstdagene blir lengre og kaldere. Fordelene ved merinoull er flere, samtidig som ullen er isolerende og varm
tilpasser den seg endrede temperaturforhold. Noe som gjør at den puster naturlig og sørger for jevn kroppstemperatur. Hva er vel bedre enn det?

Genserne i merinoull er altså den perfekte hverdagshelten. Perfekt å style under blazere eller annen strikk, enten det er til skjørt eller bukse. Vi vil jo kunne gå i skjørt litt lenger, så det er perfekt med strømper og ullgenser til! I år er trendbildet blant annet også preget av fløyel som er perfekt
til merinoull for å kombinere ulike tekstiler både til hverdags og andre anledninger.

I år er det strikkeplagg vi vil ha!

Våre produkter er laget av 100% myk og lett merinoull. De kommer i klassiske farger som hvitt, beige, sort og grått som er enkle å style til enhver anledning.

Strikk fra topp til tå

En favoritt hos oss denne høsten er Pierette bukse i merinoull. Den kommer i fargene sort og grå med tilhørende genser som er det perfekte settet. Denne har klassisk snitt med vide ben, elastikk og snøring i livet og en smal vrangbord nederst. Den er ikke bare perfekt for å holde varmen, antrekket er også perfekt med noen høyhælte sko for å dresse det opp.

Genserne er perfekt å style med en lang kåpe og en jeans til hverdags, men kan enkelt pyntes opp til et mer pent antrekk med en blazer, et skjørt eller en fløyelsbukse. Ikke vær redd for å være kreativ når det gjelder å kombinere de ulike tekstilene og plaggene. I år er trendbildet preget av
klassiske og tidløse farger, samtidig som det fortsatt er en trend med både striper og ruter. Velg å investere i plagg som varer og kan brukes i flere anledninger - det kommer du ikke til å angre på!

SE MER Essentials