Gå til innhold
FORLENGET RETUR T.O.M 10. JAN.
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens jakker

Del:

Utvalgte favoritter det er verdt å investere i.

Denne sesongens tidløse jakker og kåper har feminine detaljer og elegante snitt. Klassikere som den oppdaterte dunkåpen er tilbake. Jean Paul har jakker med god kvalitet som kan brukes til alle anledninger.

Sesongens favoritter

Varierte og klassiske jakker til dame

Bikerjakke

Elenore

Jakken Elenore er den absolutte favoritten for deg som liker den trendy biker-looken. Denne sesongen er jakken oversized i semsket stil med silkemyk fuskepels på innsiden. Den faller behagelig og lett rundt kroppen.

Elenore
Elenore bikerjakke
Boblejakke

Ella

En boxy passform og brede kanaler gir Ella boblejakke en perfekte oversized look. Den høye kragen byr på en god, lun varme på kalde dager. En klassisk lett dunjakke med oppdatert uttrykk. Gå for en sterk farge for sesongens statement-uttrykk.

Ella
Ella boblejakke
Dunjakke

Linda

Linda dunjakke er en varm og god jakke med klassisk og feminin passform. Sesongens jakke kommer med oppdaterte, delikate detaljer, og er et perfekt varmende lag når dagene blir kjøligere.

Linda
Linda dunjakke
Dunkåpe

Bernita

En sikker vinner denne sesongen er den høyaktuelle kåpen Bernita. Dunkåpen er oversized og har brede dunkanaler som gjør den lun og varm.

Bernita
Bernita dunkåpe
Skalljakke

Ceri

Ceri jakke er en allroundjakke som kan brukes til høstens aktiviteter eller det rolige bylivet, uansett vær. Jakken har en klassisk og feminin passform.

Ceri
Ceri skalljakke
Shop jakker

Sesongens jakker til dame