Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers returrett

Akkurat nå FRI FRAKT! Levering rett hjem

Duse drømmer: dunjakkene vi vil ha med oss inn i våren

Hva er vel bedre enn å kle seg i en varm og lett dunjakke, som enkelt kan kombineres til alt du allerede har i garderoben?

Føl deg vårlig og fresh i månedene fremover, samtidig som du holder varmen. En behagelig dunjakke er et must i garderoben og er en av de mest allsidige plaggene du kan eie. Vi har samlet Jean Paul-designernes sesongfavoritter under!

Se sesongens lekre og stilrene farger som kan brukes sesong etter sesong.
Klassisk & Elegant

Beige

Den lette dunjakken er et stilsikkert valg utover våren. Perfekt å slenge cardiganen på vei til jobb, kombinert med en ullgenser og småblomstret kjole. Med diskre detaljer er dette en elegant klassiker alle bør ha i skapet.

Beige
Alma dunjakke
Tidløs & feminin

Mørkeblå

Den klassiske lettvektsjakken er alternativet som gjør deg kledd for enhver anledning. Det enkle snittet, kombinert med tidsriktige detaljer gjør at jakken går like fint til en pyntet som en avslappet stil. Gå for en tidløs farge for et lunt uttrykk.

Mørkeblå
Alma dunjakke
A little pop of coral

Alma dunjakke

Alma dunjakke er en varm og god jakke med klassisk og feminin passform. Sesongens jakke kommer med oppdaterte, delikate detaljer, og er et perfekt varmende lag når dagene blir kjøligere.

Alma dunjakke
Alma dunjakke

.

Slik vedlikeholder du dunjakken!