Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Vårens jakker

Del:

Utvalgte favoritter det er verdt å investere i.

Denne sesongens tidløse jakker og kåper har feminine detaljer og elegante snitt. Klassikere som den oppdaterte trenchcoaten er tilbake. Jean Paul har jakker med god kvalitet som kan brukes til alle anledninger.

Sesongens favoritter

Varierte og klassiske jakker til dame

1

Classy

Trinette trenchcoat er en tidløs klassiker som kan tas frem sesong etter sesong. Den dobbeltspente trenchcoaten kommer i lekker twillkvalitet og med oppdaterte detaljer. En sikker investering i garderoben som kan brukes til flere anledninger.

Trinette trenchjakke
2

Feminin

Ute jakke er en klassisk og vindtett jakke med feminine detaljer. En elegant og praktisk jakke som enkelt kan justeres i livet for optimal passform. Jakken er foret med behagelig jerseyfôr med klassiske blå og hvite striper.

Ute jakke dame
3

Delicate

Vivien ullkåpe er vårens mykeste kåpe, og kommer i to friske farger. Kåpen har ledig passform, og er nydelig gjennomført med fôrede ermer og delikate detaljer. Den passer til flere anledninger og er et perfekt ytterplagg på våren.

Vivien ullkåpe dame
4

Sporty

Tracy jakke er en detaljrik lettvektsjakke av høy kvalitet med feminint snitt. . En lett jakke som passer perfekt til fritidsbruk og aktive dager da den har lett stretch med god bevegelighet.

Tracy jakke dame
Shop jakker

Sesongens jakker til dame